INGREDIENSER

(4 portioner)
4 øko æbler
250 g øko cherrytomater
150 g øko hasselnødder
1 bdt. øko koriander eller bredbladet persille
1 øko rødløg
1 øko citron
1/2 dl. øko rapsolie
3 fed øko hvidløg
Salt og peber, frisk fra kværn

 

 

ØKOLOGISK

Æblesalat med grillede tomater og koriander

Afskal hvidløgene, skær dem i mindre stykker og blend dem med rapsolie og citronsaft.

Rist nødderne på en tør pande i 3-4 minutter og lad dem køle af.

Fjern kernehuset fra æblerne, og skær dem i både. Skær tomaterne i kvarte og grill dem på en grillpande ved høj varme. Vend æbler, tomater og nødder med fintsnittet rødløg, hakket koriander og hvidløgsdressing. Smag til med salt og peber.

Serveres straks evt. med et stykke dampet fisk eller grillet kylling.

Se flere opskrifter