INGREDIENSER

TIL 4 PERSONER 

4 store øko æg
3 dl øko sødmælk
1 spsk øko smør
1 spsk øko hvedemel
1 tsk øko dijonsennep
Skal og saft af en øko citron Salt og peber
Øko karse

 

ØKOLOGISK

ÆG I MILD SENNEPSSAUCE TOPPET MED KARSE

Kom æggene i kogende vand og kog dem i 7 min. og 20 sek. Tag æggene op af vandet og afkøl dem lidt i koldt vand. Pil æggene og sæt dem til side.

Varm smør og mel i en gryde under omrøring, så det samler sig. Tilsæt mælken lidt ad gangen under konstant piskning. Saucen skal være cremet som en persillesauce.

Smag til med sennep, revet citronskal og -saft og salt og peber.

Server de lune æg med en god skefuld senneps- sauce, masser af frisk karse og godt brød til.

Se flere opskrifter