INGREDIENSER

TIL 4 PERSONER 

4 store øko æg
2 spsk øko piskefløde
120 g flotte øko rejer
1⁄2 øko agurk
1 lille bundt øko koriander
1⁄4 rød øko chili
1 dl øko olivenolie
1 spsk øko æbleeddike
1 knivspids salt
Kogende vand

 

ØKOLOGISKE

BAGTE ÆG I GLAS MED REJER & GRØN SALSA

 

Tænd ovnen på 120 grader varmluft.

Placér fire pæne glas i en bradepande. Del æggene og kom forsigtigt en blomme i hvert glas. Pisk æggehvider med fløde og salt til det er samlet og fordel blandingen over blommerne i glassene. Hæld kogende vand i bradepanden, så det omtrent dækker æggemassen. Sæt pladen i ovnen og bag æggene i ca. 45 min. eller til hviden har sat sig og blommen stadig er blød.

Tag glassene ud og køl let af.

Skær agurken i små tern og vend dem med hakket koriander, chili, olivenolie og eddike til en grøn salsa.

Top hvert glas med rejer og salsa.

 

Se flere opskrifter