INGREDIENSER

(4 portioner)

500 g øko druer uden sten (grønne eller røde)
1 øko broccoli
100 g øko mandler eller nødder
2 modne øko avocadoer
4 skiver øko brød
1 spsk. øko smør
1 bdt. øko estragon eller anden urt
4 fed øko hvidløg
1 spsk. øko røget paprika (eller alm. paprika)
Salt og peber, frisk fra kværn 

 

 

ØKOLOGISK

Druesalat med broccoli og avocado

Hak mandlerne groft, og rist dem på en tør pande til de bliver gyldne. Skyl druerne grundigt og halver halvdelen af dem. Lad den anden halvdel være hele.

Skær broccolien i grove stykker, skræl stokken og snit den groft.

Skær brødet i tern og steg det gyldent i smør i 4-5 minutter på en pande ved middel varme.

Flæk avocadoerne, tag stenene ud og tag frugtkødet ud med en spiseske. Skær frugtkødet i skiver, tryk dem i en vifte og krydr med salt, peber og paprika. Bland druerne med broccoli, mandler, croutoner, plukket estragon og knust hvidløg. Smag blandingen til med salt og peber, og anret den med avocadoerne.

Se flere opskrifter