INGREDIENSER

Ca. 550 gram

2½ dl økologiske kokosflager

1½ dl hel, økologisk boghvede

1½ dl økologiske solsikkekerner

1½ dl økologiske hørfrø

2 dl økologiske mandler, valnødder eller cashewnødder, hakkede

2 tsk stødt, økologisk kanel

3 spsk økologisk kokosolie

3 spsk økologisk ahornsirup eller flydende honning

 

 

ØKOLOGISK

Granola med boghvede og kokosflager

Bland alle ingredienserne godt sammen og fordel det hele på en varm pande. Rist det i ca. 5-6 minutter under omrøring til det er gyldent og sprødt. Fordel granolaen på et stykke bagepapir og lad det køle helt af inden den kommes i et rent glas.

Du kan pifte din granola op med f.eks. økologisk kakaonibs, tørrede frugter eller frysetørret bær – tilsæt dette efter granola’en er kølet helt af. 

Se flere opskrifter