INGREDIENSER

4 PERSONER

10 øko æg, str. M
Salt og peber
4 øko forårsløg
200 g øko cherrytomater
100 g blød øko gedeost el. øko feta
Øko olie til stegning

TOPPING:
Øko purløg

 

ØKOLOGISK

Hurtig æggekage med ost og forårsløg

Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen med salt og peber. Skær forårsløgene i små stykker, og rør dem i blandingen sammen med halve tomater.

Hæld æggeblandingen på en varm pande (26 cm) med olie. Lad æggekagen stege ved middelvarme i ca. 5 minutter.

Smuldr osten ovenpå æggekagen, og stil den i ovnen. Lad den bage færdig ved 200 grader i ca. 10 minutter, eller indtil æggemassen har sat sig. Du kan også stege den færdig på panden ved svag varme.

Top æggekagen med purløg, og servér den med ristet rugbrød og en grøn salat.

Se flere opskrifter