INGREDIENSER

4 PERSONER

2 spsk øko olivenolie
2 øko løg, finthakket
4 fed øko hvidløg, finthakket
4 stængler øko bladselleri i tynde skiver
2 store øko gulerødder i tern
2 tsk tørret øko oregano
1 tsk tørret øko rosmarin
400 g hakket øko oksekød
75 g grofthakkede øko hasselnødder
2 ds hakkede øko tomater
1 dl vand
1 tsk øko balsamicoeddike
350 g øko pasta salt og peber

TOPPING:
Øko parmesan
Øko frisk basilikum

 

 

ØKOLOGISK

HURTIG ONE-POT-PASTA MED OKSEKØD

Varm olien op i en stor pande eller gryde, der kan komme låg på. Kom løg, hvidløg, selleri og gulerod i og svits
i 2-3 minutter. Tilsæt oregano, rosmarin og hakket kød, og svits yderligere i 3-4 minutter, indtil kødet har fået
farve. Hæld tomater, vand og balsamico i panden, og lad retten simre i ca. 15 minutter.

Tilsæt herefter pasta, læg låg på, og lad retten simre i ca. 10-12 minutter, eller indtil pastaen er kogt. Smag til med salt og peber. Top retten med masser af revet parmesan og frisk basilikum. Servér med groft brød til.

 

Se flere opskrifter