INGREDIENSER

4 PERSONER
3 gulerødder
½ broccoli
4 forårsløg
125 g sukkerærter
250 g oksekød i strimler
Olie til stegning
200 g nudler

DRESSING
2 spsk sesamolie
2 spsk soja
10 g revet ingefær
1 fed hvidløg
1 tsk sukker

TOPPING
½ - 1 rød chili
50 g saltede peanuts

 

ØKOLOGISK

Hurtig wok med oksekød, nudler & sprøde grøntsager

Rengør alle grøntsagerne og skær dem ud i tynde strimler. Kog nudlerne i letsaltet vand efter anvisning på pakken.

Varm olie op i en wok eller en dyb pande. Svits kødet i ca. 2-3 minutter og tilsæt gulerødder og broccoli – steg det hele i ca. 3- 4 minutter. Rør ingredienserne til dressingen godt sammen. Tilsæt forårsløg, sukkerærter, de kogte nudler og dressingen til kødet og lad det varme med i yderligere 1 minut. Top med finthakket chili og peanuts. Server med både af lime.

Se flere opskrifter