INGREDIENSER

250 g lys økologisk rørsukker

50 g økologiske valnøddekerner

Fintrevet skal fra 2 økologiske appelsiner

100 g mørk økologisk chokolade, min 70 %

 

ØKOLOGISKE

Karameller med appelsin, valnød og chokolade

Hæld sukkeret på en pande, og lad det smelte, til det er helt flydende og begynder at blive gyldent. Hak valnøddekernerne meget groft. Fjern panden fra varmen, og kom valnødderne i karamelmassen. Tilsæt derefter den fintrevne appelsinskal, og rør det ud i karamelmassen.

Hæld derefter hele molevitten ud på bagepapir, og lad det stivne og blive helt koldt. Bræk derefter chokoladen i stykker, og smelt den over et vandbad.

Knæk karamellen i passende stykker, og dyp dem hurtigt i chokoladen, eller brug den smeltede chokolade til at lave mønstre over karamellen med.

Læg stykkerne på bagepapiret og stil dem koldt. Når chokoladen er stivnet, kan du nyde karamellerne.

 

Se flere opskrifter