INGREDIENSER

4 PERSONER
2 dl quinoa eller perlespelt
250 g spidskål
200 g edamamebønner,
bælgede og optøede
2 gulerødder
2 avocadoer
1 bdt koriander
100 g røget laks

DRESSING
1 spsk soja
1 spsk sesamolie
1 tsk sukker
Saft fra ½ lime
1 spsk lyse sesamfrø

 

ØKOLOGISK

Mættende kålsalat med røget laks

Skyl quinoa eller perlespelt, og kog den efter anvisning på pakken.

Skær spidskål i meget tynde strimler, brug evt. et mandolinjern, og kom strimlerne i en skål sammen med de optøede edamamebønner. Skræl gulerødderne og skær dem ud i tynde strimler. Skær avocadoen ud i små tern eller tynde skiver og kom dem i skålen sammen med finthakket koriander og gulerødder.

Skær laksen ud i mindre stykker og vend stykkerne i salaten.

Pisk ingredienserne til dressingen godt sammen og smag den til. Fordel dressingen over salaten – pas på ikke at mose avocadostykkerne. Drys med sesamfrø inden servering.

Se flere opskrifter