INGREDIENSER

4 PERSONER

200 g blandet øko salat
2 øko æbler
½ øko squash
2 øko kyllingebryster
125 g blød øko gedeost eller
øko feta
50 g ristede øko pinjekerner
4 spsk syltede øko rødløg - se opskrift her.

DRESSING:
4 spsk øko olivenolie
1 spsk øko honning
1 spsk øko mørk balsamico
salt og peber

 

ØKOLOGISK

MÆTTENDE SALAT MED ÆBLE, GRILLET KYLLING & RISTEDE PINJEKERNER

Skyl salaten, og bred den ud på et stort fad. Skyl æblerne, og skær dem i både. Skyl squashen og skær den i
skiver. Pensl æbler og squash med olie, og steg dem på en varm grill i 2 minutter på hver side.

Vend kyllingebrysterne med en smule olie, og krydr med salt og peber. Grill kyllingebrysterne ca. 7-8 minutter
på hver side – til de er gennemstegte.

Rist pinjekernerne på en tør pande til de er gyldne.

Fordel æbler, squash, ost, pinjekerner og syltede rødløg på salaten. Skær kyllingebrysterne ud i mindre stykker, og fordel dem over salaten. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og smag den til. Fordel dressingen over salaten inden servering.

Se flere opskrifter