INGREDIENSER

18 STK.

200 g økologisk marcipan

Fintrevet skal af 1 økologisk citron

1/2 stang økologisk vanilje

150 g hvid økologiske chokolade

Økologisk rålakridspulver

 

 

ØKOLOGISKE

Marcipankugler med vanilje, citron og lakrids

Flæk vaniljestangen på den lange led og skrab kornene ud med en lille kniv. Mas vaniljekornene og lidt af sukkeret sammen med en kniv, så kornene skilles ad. Ælt marcipan med vaniljekorn og citronskal. Rul marcipanmassen til 18 små kugler. Hak chokoladen fint og smelt 2/3 af den over vandbad. Tag chokoladen af varmen og rør den resterende 1/3 i.

Dyp kuglerne i den smeltede chokolade og sæt dem til tørring på et stykke bagepapir. Drys kuglerne med lakridspulver, inden chokoladen er helt størknet.

Opbevar marcipankuglerne køligt i en beholder med tætsluttende låg.

 

Se flere opskrifter