INGREDIENSER

4 PERSONER

200 g tynde øko nudler
75 g øko sukkerærter
2 øko gulerødder
1 øko peberfrugt
4 øko forårsløg
1 bdt øko koriander
½ øko rød chili
75 g saltede øko cashewnødder

250 g øko oksekød i strimler
neutral øko olie til stegning
2 spsk øko soja
150 g øko svampe, fx champignoner
eller portobello

 

DRESSING:
3 spsk øko sesamolie
20 g øko ingefær, revet
2 tsk øko rørsukker
2 tsk øko soja
saft fra 1 øko lime

 

ØKOLOGISK

NUDELSALAT MED SPRØDE GRØNTSAGER & OKSEKØD

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Blanchér sukkerærterne et kort øjeblik, og snit alle grøntsagerne meget fint. Hak chili, koriander og cashewnødder groft, og bland det med de øvrige grøntsager. Rens svampene, og skær dem ud i kvarte.

Steg oksekødet i olie på en varm pande, indtil det næsten er gennemstegt. Tilsæt soja og svampe, og steg videre i ca. 2-3 minutter.

Anret nudler og grøntsager på et stort fad, og fordel kød og svampe ovenpå. Rør alle ingredienserne til dressingen godt sammen, og smag den til. Hæld dressingen over salaten, og servér med det samme.

Se flere opskrifter