INGREDIENSER

 2 PERSONER

 

Wraps:

2 økologiske æg

Salt og peber

1 tsk økologiske nigellafrø

Økologisk olie eller smør til stegning

 

Fyld:

75 g økologisk flødeost, neutral

Saft og skal fra 1 økologisk lime

1 tsk økologisk tørret dild

1 fed økologisk hvidløg

Salt og peber

75 g røget, økologisk laks

50 g økologisk babyspinat eller et mix af salatblade

 

 

ØKOLOGISK

Æggewrap med spinat og laks

Pisk æg sammen med salt, peber og nigellafrø. Steg to pandekager af æggemassen i olie eller smør på en varm pande og vend dem undervejs.

Rør flødeost sammen med limeskal- og saft, dild, revet hvidløg, salt og peber. Smør flødeosten på de to wraps og fordel laks, spinat og evt. et drys af nigellafrø i æggewrapsene, rul dem sammen og server med det samme.

 

Se flere opskrifter