INGREDIENSER

Koldskål

200 g øko kikærter

1-2 bundter friske øko asparges

1-2 øko rødløg

1 stort bundt blandede øko urter fx mynte og persille

Dressing

3 spsk øko olivenolie

2 spsk øko æbleeddike

1 tsk øko sennep

Øko citron

 

Dukkah

3 spsk øko hasselnødder

2 tsk øko sennepsfrø

1 tsk stødt øko kommen

2 tsk øko korianderfrø

1 spsk øko solsikkekerner

1 tsk salt

Evt. 1 tsk øko sukker

ØKOLOGISK

Aspargessalat med krydderurter

Læg kikærter i blød natten over. Kog dem i frisk vand med salt (se under humus). Skyl asparges og skær dem i små skiver. Skær rødløg i små tern. Hak blandede urter. Lav en dressing af olivenolie, æbleeddike, sennep og citron.

Kom alle ingredienser til Dukkah'en, på nær salt, sukker og nødder, på en pande og rist det, til det tager farve og begynder at dufte. Lad det køle ned. Bag nødder i ovnen og smut skrællen af. Blend det hele fint.

Vend det hele sammen og server. Passer perfekt til grillet kylling eller svinekød.

Spar dig selv for rester af pesticider - vælg økologi. 

Se flere opskrifter