INGREDIENSER

TIL 2-3 PERSONER 

En frittata eller æggekage er både nem og perfekt, hvis du har rester. Fyld den med kål, squash, kød eller andet du har lyst til.

 

Fyld

100 g øko palmekål eller øko grønkål

300 g kogte øko kartofler

Øko olivenolie

Fritteta

6 øko æg

2 dl øko yoghurt

1 tsk øko dijonsennep

100 g revet øko ost

Salt og peber

 

Topping

Lidt plukket øko oregano

 

Tilbehør

Godt øko rugbrød

 

ØKOLOGISK

FRITTATA MED KARTOFLER

FYLD

Snit kålen og steg den kort i olivenolie på en varm pande – gerne ovnfast. Kom kartofler ved. De skal ikke tage særligt meget farve. Krydr med salt.

FRITTATA

Pisk imens æg, yoghurt, sennep og ost sammen. Krydr med salt og peber. Hæld æggemassen over grøntsagerne på den varme pande og skru ned for varmen. Steg frittataen ved lav varme, evt. under låg eller sæt frittataen ind i en 200 grader varm ovn i ca. 20 min. eller til æggemassen har sat sig.

SERVERING

Servér frittataen i panden toppet med oregano og med rugbrød til.

HVORFOR VÆLGE ØKOLOGISKE ÆG

Fordi alle økologiske høns kan komme ud i det fri og baske med vingerne. Når du vælger økologiske æg til denne ret, sparer du tilmed 360 liter grundvand for mødet med pesticider.

Se flere opskrifter