INGREDIENSER

TIL 2 PERSONER 

Kartoffelsalat

1 dl øko yoghurt

1 spsk øko mayonnaise

1 tsk øko dijonsennep

Salt og peber

400 g små, kogte øko kartofler

1/2 bundt øko forårsløg

1/2 -1 bundt grønne øko asparges

2 dl bælgede øko ærter

 

Steak og chimichurri

1-2 flotte øko bøffer

2 fed øko hvidløg

1 rød øko chili

2 håndfulde øko koriander

1 håndfuld bredbladet øko persille

1 lille håndfuld øko oregano

1/2 dl øko rødvinseddike

1 dl øko olivenolie

Salt

ØKOLOGISK

GRILLET STEAK MED CHIMICHURRI

Chimichurri er en argentinsk grillsauce, der er proppet med krydderurter – brug dine yndlings! Den passer super til alt slags kød. Vil du have en grøn version, smager grillet portobello med chimichurri også vanvittigt godt!

Kartoffelsalat

Rør yoghurt med mayonnaise, sennep, salt og peber til en dressing. Skær kartoflerne i mundrette stykker. Snit forårsløg fint. Knæk de nederste, træede ender af aspargesene og kassér dem. Snit aspargesene i skrå skiver. Vend kartofler, asparges, forårsløg og ærter med dressingen og smag til igen.

Steak og chimichurri

Pres eller riv hvidløg. Hak chili fint. Hak koriander, persille og oregano. Rør eddike, olivenolie, hvidløg, chili, koriander, persille og oregano sammen, og smag til med salt. Gnid bøfferne med lidt olivenolie, og grill dem på en varm grill eller grillpande. Krydr dem med salt og peber.

Servering

Skær bøffen i skiver og anret den toppet med chimichurri. Servér straks med kartoffelsalat til.

Vidste du at... 

Økologiske mejeriprodukter ikke er sminkede med kunstige aromaer og farvestoffer. Når du vælger økologisk, siger du farvel til 330 e-numre ud af i alt 379 tilladte.

 

Se flere opskrifter