INGREDIENSER

 

200 g øko farin eller mørk muscovado sukker

2 dl smagsneutral øko olie

4 øko æg

275 g øko Ølandshvedemel

1 tsk øko vaniliesukker

2 tsk bagepulver

½ tsk salt

1 tsk natron

2 tsk øko kanel

400g groft revne øko gulerødder

60 g tørret øko frugt - grofthakket (rosiner, dadler, abrikoser)

50 g groft hakkede øko hasselnødder

 

Pynt:

60 g blødt øko smør

125 g øko flormelis

1 tsk øko vaniliesukker

100 g øko flødeost naturel

Evt. hakkede øko nødder

 

 

ØKOLOGISK

Gulerodskage

 

Pisk farin og olie sammen. Tilsæt æggene ét af gangen. Bland mel, vaniliesukker, bagepulver, salt, natron og kanel og pisk det i dejen. Tilsæt til slut de revne gulerødder, den tørrede frugt og de hakkede nødder. Bag kagen i en springform ca. 45 min ved 175oC. Lad kagen køle helt af. Pisk blødt smør, flormelis, vaniliesukker og flødeost. Smør ostemasse på toppen af kagen og pynt evt. med lidt hakkede nødder.

 

Se flere opskrifter