INGREDIENSER

TIL 3-4 PERSONER 

Dressing

3 spsk saft fra en øko citron

4 spsk øko olivenolie

1/2 tskøkosukker

1/2 tsk tørret øko oregano  

Salt og peber

Salat

1 øko agurk

1 lille øko rødløg

250 g øko jordbær

100 g øko rucola

100 g øko fetaost

Salt og peber

ØKOLOGISK

SALAT MED JORDBÆR

Jordbær og peber er super godt sammen. Derfor passer den pebrede rucola og et ekstra kværn frisk peber super godt til denne salat. Salaten passer til grillet kød og fisk. Den fungerer også med godt brød til som en simpel frokostret.

Dressing

Rør citron, olivenolie, sukker, oregano, salt og peber sammen.

Salat

Skær agurken i mundrette chunks. Snit løget i slanke både. Nip jord- bærrene, og halvér dem. Vend agurk, rødløg og jordbær med rucola og dressingen. Anret salaten med brud af feta, krydr med salt og peber og servér straks.

Vidste du at... 

At Fødevarestyrelsen, i deres seneste kontrol, fandt pesticidrester i 73% af de ikke-økologiske jordbær. Der blev ikke fundet pesticidrester i de økologiske jordbær.

Vandmelon aqua fresca

Blend frugtkødet fra en øko vandmelon med 2-3 dl isterninger. Sigt evt. og server straks. Du kan pynte med en skive øko lime.   

 

Se flere opskrifter