INGREDIENSER

TIL 4 PERSONER

Blinis:

150 g øko ølandshvedemel 1,5

dl øko sødmælk

1 øko æg

1 knivspids salt

1 knivspids bagepulver

2 spsk øko olie

Øko olie til stegning

Topping:

4 grønne øko asparges

2 store spsk øko yoghurt, naturel

lille bundt øko dild

Salt og peber

4 skiver god økologisk landskinke

ØKOLOGISKE

SALTEDE BLINIS MED ASPARGESSALAT & LANDSKINKE

 

Blinis:

Pisk mel, salt og bagepulver sammen. Del æggene og gem hviderne. Pisk æggeblommer og mælk i melblandingen og tilsæt til sidst olien. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen. Bag bliniene gyldne på en pande i lidt olie (brug gerne en blinispande hvis du har).

Topping:

Knæk den nederste hårde del af aspargesene, skær dem i mindre stykker på skrå og kom dem i kogende vand i 10 sekunder. Nedkøl straks herefter aspargesstykkerne i koldt vand. Lad dem dryppe af i en si. Vend asparges med yoghurt og hakket dild samt salt og friskkværnet peber.

Server blinis med aspargessalat og god skinke. 

Se flere opskrifter