INGREDIENSER

TIL 2 PERSONER 

Salsa 

2 pink øko grapefrugter

2 øko avocadoer

1 øko chili

2 spsk finthakket øko løg

Lidt saft af en øko lime

Salt 

2 håndfulde frisk øko koriander

 

Quesadillas 

6 øko tortillas

100 g revet øko ost

3 håndfulde øko babyspinat  

Topping 

2 øko hjertesalater

200 g øko cherrytomater

Lidt hakket øko koriander

Øko creme fraiche 

ØKOLOGISK

GRILLEDE QUESADILLAS DE LUXE 

De simple quesadillas er super gode til snacks en travl hverdag. Kan du ikke få øko grapefrugter til salsaen, så erstat med lidt gode øko tomater og ekstra limesaft. 

Salsa

Skær skrællen af grapefrugterne - også den hvide bitre hinde. Skær grapen i fileter ved at skære det rene frugtkød mellem de hvide lameller fra. Skær evt. fileterne i mindre stykker. Skær avokadoerne i tern. Hak chilien fint. Hak koriander groft. Vend grape, avocado, chili (efter smag) og løg sam- men. Smag til med limesaft og salt og vend koriander i. 

Quesadillas 

Fordel revet ost og spinat på tre tortillas. Læg de sidste tre tortillas på som låg og grill dem på en varm grill eller steg dine quesadillas på en pande, til de er gyldne og osten er smeltet. 

Servering 

Snit salaten og halvér tomaterne. Anret quesadillas med salat, tomat og salsa. Dryp med creme fraiche og servér straks. 

Vidste du at... 

Alle økologiske køer kommer på græs i sommerhalvåret, hvor de får masser af frisk græs. Derfor er den økologiske creme fraiche mere gul om sommeren. 

 

Se flere opskrifter