INGREDIENSER

2 dl øk yoghurt, naturel

1⁄2 dl øko fløde

4-5 spsk øko honning

Korn fra 1⁄2 øko vaniljestang

1 stilk frisk øko mynte

1 1⁄2 dl øko brombær

 

 

ØKOLOGISKE

ISPINDE MED YOGHURT OG BROMBÆR

Blend yoghurt, fløde, honning, vaniljekorn og mynteblade sammen i en blender eller med en stavblender. Smag til og tilsæt evt. mere honning.

Hæld cirka halvdelen af blandingen over i en skål og kom brombær i den resterende del og blend igen, så du ender med en lyserød blanding og en hvid blanding. Hæld først en smule af den lyserøde blanding i 6 små ispindeforme og derefter en smule af den hvide og slut til sidst af med den lyserøde.

Stil ispindene i fryseren og lad dem stå i min. 5-6 timer, indtil de er helt frosne.

Se flere opskrifter

Økologi - fordi du siger farvel til 330 E-numre.