INGREDIENSER

80 g groft øko hvedemel

2 spsk øko hørfrø


1⁄2 tsk havsalt


1 tsk øko bagepulver

3 øko æg


30 g øko parmesan, revet

1⁄2 øko squash (ca. 140 g)

50 g øko skinke eller chorizopølse


8 soltørrede øko tomater

Øko græskarkerner til topping

ØKOLOGISK

madmuffins med squash og skinke

Bland mel, hørfrø, havsalt og bagepulver sammen i en skål. Slå æggene ud i en anden skål og pisk dem let sammen. Rør revet parmesan, revet squash, skinke i tern og hakkede soltørrede tomater i æggene. Vend de tørre ingredienser i og bland det hele godt sammen.

Fordel dejen i muffinsforme af papir. Top dem med græskarkerner og bag dem ved 175°C (varmluft) i ca. 25 minutter eller indtil de er gennembagte.

Opbevar på køl.


Tip:
Du kan nemt fryse Muffins og tage dem op efter behov.

Økologi - fordi du siger farvel til 330 E-numre. 

Se flere opskrifter