INGREDIENSER

10-12 stk 

80 g øko hvedemel

200 g øko mandler, smuttede

175 g øko smør

200 g øko flormelis

2 spsk. øko sukker

1 knivspids bagepulver

200 g øko rabarber

5 øko æggehvider

 

ØKOLOGISKE

Rabarbermuffins

Smelt smørret i en lille gryde. Imens males mandlerne i en foodprocessor til mandelmel. Bland derefter smør, flormelis og mandelmel godt sammen i en skål. Tilsæt derpå hvedemel, bagepulver og æggehvider og rør sammen, så det bliver til en glat dej.

Vask og skær rabarber i passende stykker. Drys dem med lidt sukker og vend rundt, så det opløses let. Vend dem derefter i dejen.

Smør nu nogle muffinsforme og fyld dem 2/3 op med dej.

Bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 12 minutter.

Tag dem ud og server dem lune.     

Se flere opskrifter