INGREDIENSER

(4 portioner)
4 store øko tomater
250 g øko cherrytomater
200 g øko belugalinser (eller andre linser)
200 g øko fetaost
1 bdt. øko bredbladet persille
1 øko rødløg
2 øko lime
1 spsk. øko dijonsennep
1/2 dl øko koldpresset rapsolie
Salt og peber, frisk fra kværn

TIP: Øko bønner fra dåse kan også anvendes

 

 

ØKOLOGISK

Tomatsalsa med linser og knust feta

Bland limesaft med dijonsennep og rapsolie i en bøtte med låg og ryst blandingen grundigt til den samler sig. Kog linserne som anvist på pakken, og skyl dem i koldt vand.

Skær tomaterne i grove skiver, og vend dem med cherrytomater, linser, grofthakket persille, fintsnittet rødløg og dressing. Smag til med salt og peber. Smuldr fetaosten over salaten, og servér straks evt. med grillet svinekød eller fisk.

Se flere opskrifter